Protan_DSC2538_01.jpg

Fra tak til tunneler og gruver: Møt Frank Utheim

Vi ønsker å introdusere Frank Utheim, som fra 1. juni har tatt på seg rollen som Chief Commercial Officer (CCO) for tunneler og gruvedrift i Protan.

Frank har en variert utdanningsbakgrunn innen internasjonal markedsføring, prosjektledelse, HR og strategi, og har mange års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. De siste ni årene har han jobbet i Protan, hvor han har hatt ansvar for salg av takløsninger i det nordiske markedet, Litex og tekniske tekstiler.

arrow_downward

I sin nye rolle har Frank ansvar for Protans tunneler og gruvedrift, et forretningsområde som er ganske annerledes enn takløsninger. Han bringer med seg verdifull erfaring fra tunneler og vanntetting, samt en dyp forståelse av Protan. Frank ser frem til å bidra til utviklingen av et nytt forretningsområde i Protan, i et globalt selskap hvor han får samarbeide med mennesker fra forskjellige kulturer. Hans hovedmål er å bygge et lønnsomt og sterkt forretningsområde ved å levere kvalitet og skape god struktur for kundeleveranser.

Frank beskriver seg selv som høylytt, entusiastisk, målrettet, autentisk og empatisk. Han ønsker å skape fremdrift i organisasjonen og sikre et sterkt internt fokus på tunneler og vanntetting i Protan.

"Vi skal gjøre Protan til en global aktør innen tunnel- og vanntettingsmarkedet. Det er en investering vi gjør, og jeg ser frem til å utvikle dette sammen med mange gode kolleger."

Frank er motivert av menneskene han møter, samholdet på kontoret og energien på arbeidsplassen. Han finner personlig motivasjon i å oppnå tillit og ansvar for å utvikle nye initiativer. For Frank er lidenskap den viktigste verdien, da det driver ansvar, kvalitet og samarbeid. Han setter pris på å jobbe i et familieeid selskap hvor de ansatte er nær eierne og har stor innflytelse på utviklingen. Han verdsetter ansvaret og de nye utfordringene som følger med hans rolle.

Funksjonærer_meeting_001jpg.jpg