Espen Moe - Picture2.webp

Roofing & Buildings: Espen Moes utvidede rolle i globale og nordiske markeder

Vi er glade for å kunne presentere Espen Moe, vår Chief Commercial Officer for Roofing & Buildings i Protan. Espen er utdannet sivilingeniør i maskinteknikk med lang erfaring fra internasjonal virksomhet og ledelse.

Før han begynte i Protan, jobbet han i Kongsberg Automotive, hvor han tilegnet seg omfattende kunnskap på tvers av ulike områder, inkludert salg, prosjektledelse, produksjonsledelse, R&D og hadde internasjonale lederstillinger både i Norge og ved å bo i utlandet.

arrow_downward

Siden 2017 har han vært en del av Protan-teamet, med ansvar for vårt globale salg, R&D og produksjon, ikke bare for taktekkingsindustrien, men også innen tunnel- og gruvedrift. Fremover vil Espen få ansvaret for det nordiske markedet, i tillegg til sine globale oppgaver. Ansvaret for Tunneling and mining ligger fra nå av under Frank Utheim.

«Ambisjonen for Tak & Bygg er selvsagt at vi skal vokse. Vi skal øke salget hos eksisterende kunder, skaffe nye kunder og utvide produktspekteret til markedet og styrke vår tilstedeværelse i markedet. Vi skal skape en mer produktorientert organisasjon og bringe inn systemtenkning», forklarer Espen.

Espens nye rolle som Chief Commercial Officer for Roofing & Buildings i Protan kommer som et resultat av endringer i organisasjonen og ledelsesstrukturen - et viktig skritt i tilpasningen til den raske utviklingen i markedet. Hans lederstil er resultatorientert, med vekt på målsetting, ansvar og kontinuerlig utvikling for både den enkelte og selskapet. Espen verdsetter lidenskap, samarbeid, kvalitet og ansvar.

Han er stolt av det teamet hans har oppnådd, særlig i forbindelse med etableringen av nye produksjonsanlegg i Polen og Tyrkia. Han ser forbedringsområder i selskapet, og han ser på disse utfordringene som muligheter for økt vekst i årene som kommer.

Espen motiveres av utsiktene til å skape vekst og fremme innovasjon, og han trives med å lede, motivere og engasjere mennesker. Han gleder seg over å se de konkrete resultatene av langsiktig innsats og den positive innvirkningen på virksomheten vår.

Vi ønsker Espen lykke til i sin nye rolle og ser frem til de spennende prosjektene som ligger foran oss!

Futureproofing Waterproofing.gif