Protan ansetter ny regionsjef – styrker seg i region Øst

Protan Tak AS ansetter Kenneth Egge Edner (47) som ny regionsjef for selskapets takentreprenørvirksomhet. Nyansettelsen symboliserer økt satsing for selskapet i region Øst.

Saken er hentet fra bygg.no

- Vi er veldig fornøyd med å få Kenneth med på laget. Kompetansen og erfaringen han besitter vil være svært viktig for oss for å styrke vår posisjon på Østlandet. Vi er trygge på at Kenneth er rett mann for å løfte virksomheten i et satsingsområde for oss, sier Erik Øyno, konsernsjef i Protan.

Ansvar for Entreprise Østlandet

Industrikonsernet, med hovedvirksomhet innen tak og membraner, trapper opp aktiviteten i en region der selskapet ser muligheter for sterk vekst. Stillingen innebærer at den nye regionsjefen vil få det overordnete ansvaret for takentreprenørvirksomheten på Østlandet, og selskapets tilhørende avdelinger på Gjøvik, Dal, Oslo og Fredrikstad.

47-åringen har allerede startet i jobben, og kommer fra Windoor Norge hvor han har vært Managing Director siden 2011. Fra tidligere har Egge Edner vært med på å etablere Boxon AS, et selskap han var med på å lede i perioden 2003 til 2011.

- Jeg gleder meg til å begynne i jobben, og å ta opp tråden med relasjoner og aktører som jeg fra før av er godt kjent med gjennom min tilknytning til bransjen. Protan er et innovativt og solid foretak jeg ser frem til å bli kjent med fra innsiden, sier Egge Edner i en kommentar.

Viktig erfaring

Egge Edner vil i sin nye stilling være lokalisert i Oslo og rapportere til Direktør Entreprise, Ola Rolfstad. Han fremhever den nye regionsjefens lederegenskaper og markedskontakt som sentralt for ansettelsen. 

- Protan har alltid vært godt tilstede i Osloregionen, samtidig som vi nå ser mulighet for å øke tilstedeværelsen vår ytterligere. Med Kenneth på laget styrker vi oss. Hans tidligere erfaring med å selge til vår kundegruppe blir viktig for å bygge en enda sterkere enhet på Østlandet, sier Rolfstad.

Saken er hentet fra bygg.no